donderdag 13 januari 2011

Nu ook per trein of truck door Namibië


Vanaf nu kunt u per trein of truck de prachtige landschappen van Zuid-Afrika doorkruisen. Het ene transportmiddel is al wat avontuurlijker dan het andere maar het grootste voordeel is dat u zelf niet honderden kilometers achter het stuur moet zitten!

Trein
Met de Shongolo-Express reist u in 16 dagen van Johannesburg (Zuid-Afrika) naar Windhoek (Namibië) of omgekeerd. Doordat de trein ’s nachts rijdt, kunt u ten volle van uw dag genieten wanneer u ’s morgens arriveert op een nieuwe bestemming. U stapt gewoon in uw minibus en begint aan uw begeleide uitstap. Wanneer u voor deze vorm kiest, verliest u geen kostbare tijd met in- en uitpakken en kunt u uw bagage veilig in uw suite op de trein achterlaten.

U krijgt voldoende tijd om alle hoogtepunten te bezoeken en kennis te maken met de lokale bevolking. De trein is comfortabel maar biedt geen grote luxe. Zo kunt u wel opteren tussen volgende suites:
·        “ivory suite” met 2 single bedden, lavabo en gemeenschappelijk sanitair (€ 2.629 excl.vluchten)
·        “commodore suite” met 2 single bedden, privédouche en toilet ( € 3.877 excl.vluchten)

Ontbijt en avondmaal zijn steeds inbegrepen en u kunt altijd terecht voor een drankje in de bar. Er zijn 2 vertrekdata:
·        7 juni 2011 (Johannesburg - Windhoek)
·        20 juni 2011 (Windhoek - Johannesburg)

Truck
In 12 dagen reist u van Kaapstad naar Windhoek en ’s avonds slaapt u in tenten en dineert u in de volle natuur. ’s Morgens na het ontbijt wordt een nieuw deel van de reis aangevat. Aan de safaritrucktour kunt u het hele jaar deelnemen en kost u € 1.087 /persoon in volpension (excl.vluchten).

Diegenen die een iets comfortabelere overnachting wensen, kunnen deelnemen aan een trucktour. Hierbij verblijft men ’s avonds in eenvoudige, maar comfortabele tweepersoonskamers met eigen sanitair. De maaltijden worden meestal in kampeerstijl opgediend. Voor deze vorm betaalt u € 1.696 voor 12 dagen in volpension (excl.vluchten).

Vluchten
Air Namibia vliegt 6 keer vanuit Frankfurt rechtstreeks naar Windhoek in ongeveer 12 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten